zaterdag 4 mei 2013
SPAGHETTI MET SPINAZIE EN SPEKJES
Weer makkelijk en snel klaar.
Benodigdheden (4 personen):
- 300 gram spaghetti
- 1 el olijfolie
- 1 duopak magere spekreepjes (250 gram)
- 1 ui gesnipperd
- 1 pak gehakte spinazie (750 gr, diepvries)
- 1 bekertje créme fraiche (125 ml)
Bereidingswijze:
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 minuten knapperig en neem uit de pan. Fruit de ui 1 minuut in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 minuten tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt. Voeg de spekjes en de crème fraiche toe. Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout.
Bron: allerhande
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten