Benodigdheden (4 personen):
- 2 blik rode bonen (ca. 350 gr. per blik)
- 4 el wokolie of arachideolie
- 2 teentjes knoflook gehakt
- 2 st. rode paprika, zonder zaadjes, in repen
- 2 st. gele paprika, zonder zaadjes, in repen
- 4 lente-/bosuitjes in stukjes van 2 cm (een gewone ui kan ook)
- 1 el versgehakte tijm of 1 tl. gedroogde tijm
- flinke mespunt paprikapoeder
- zout en versgemalen peper
- 200 gram zachte geitenkaas, in blokjes of verkruimeld
Bereidingswijze:
Giet de bonen af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok. Fruit hierin de knoflook en roerbak de paprika 4 minuten. Schep de bosui, tijm en bonen erdoor en bak nog 2 minuten. Voeg paprikapoeder en zout en peper naar smaak toe. Serveer het gerecht bestrooid met de geitenkaas.
Bron: receptkaart van de Plus
Geen opmerkingen:
Een reactie posten