Voordat de appelflappen in de oven gaan |
Uit de oven. Erg makkelijk en snel te maken. |
Benodigdheden (voor 10 appelflappen)
- 1 pakje bladerdeeg
- 1 appel
- wat rozijnen
- kaneel
- suiker
- ei
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de bladerdeegplakjes van elkaar en laat ze ongeveer 10 minuten ontdooien. Schil ondertussen de appel, verwijder het klokhuis en snijd in hele kleine blokjes. Bestrooi de appelblokjes naar smaak met kaneel en suiker. Meng hier eventueel rozijnen door. Leg op elk plakje bladerdeeg een klein bergje met het appelmengsel. Vouw de appelflappen dicht en druk de randen goed aan. Bestrijk de bovenzijde van de appelflappen met het losgeklopte ei of met water strooi er suiker over. Bak de appelflappen in ongeveer 15 minuten goudbruin.
Bron: pakje bladerdeeg
Geen opmerkingen:
Een reactie posten